Qui som?

 

 

www.circat.cat és una iniciativa de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (DC) i l’Institut Ramon Llull (IRL). El seu objectiu és ser una eina pràctica on poder trobar recursos útils per a la internacionalització del circ català, donar a conèixer els nous projectes que estan en procés de creació, impulsar sinergies amb altres creadors d’arreu del món... En definitiva, una eina d’informació i visibilització internacional dels creadors i creadores de circ catalans.

 

El directori d’espectacles està obert a totes les companyies que tinguin un espectacle, ja sigui en gira o en creació. En el segon cas es vol donar l’oportunitat de buscar professionals per a la nova producció, possibles coproductors o col·laboradors, o senzillament, donar a conèixer el seu nou projecte. En cas que vulgueu formar part d’aquest directori i no sigueu socis de l’APCC, contacteu amb l’APCC per conèixer les condicions.

 

Aquesta acció s’inclou dins del II Pla Integral de Circ: un acord estratègic per a la cultura del circ impulsat pel Departament de Cultura, amb la participació de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (DE), l’Institut Ramon Llull (IRL), l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona (ICUB) i el Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA).

 

Des de l’APCC, gràcies a totes les persones que hi han col·laborat per fer-ho possible.

 

 

Un projecte de

APCC

Amb el suport de