Panettone Brothers

La Companyia Panettone Brothers som una companyia que ens hem format tant en el teatre físic com en el circ, donant com a resultat un treball de tipus multidisciplinar escenificat tant al carrer com en sales de teatre.

Al llarg de la nostra carrera profesional hem participat en diferents tipus d’events culturals amb espectacles de petit i de gran format: festes majors, festivals, festes escolars, convencions, events particulars, tant amb produccions pròpies com amb produccions d’altres companyies.

Dintre de la nostra trajectòria profesional destarcaríem el nostre treball al Parc d’Atraccions del Tibidabo de Barcelona, amb l’espectacle de tancament ‘La troupe de circ’ (2002-2009), la participación al Festival Grec de Barcelona i al teatre María Guerrero de Madrid amb l’obra ‘Questi Fantasmi’ de la Companyia La Perla 29 dirigida per l’Oriol Broggi (2010), l’espectacle de clown ‘¡ No te vayas mamá!’ amb el col·lectiu ‘La Bola Roja’ al Café Teatre Llantiol (2011-2013) i el ‘Cabaret Café Valparaíso’ a la sala Almazén ( 2012-2014).

Al llarg d’aquests anys hem creat produccions pròpies com els spectacles ‘2d2’, ‘Only Brother’, ‘Ramírez, un superviviente del siglo XX’, el cercavila ‘El Domador de Peixos’.

Hem participat en festivals tals com L’1,2,3 del Payaso de Tiana (2009), Festival de Payasos de Xirivella (2014), Al Carrer de Viladecans (2016), Festival de la Muga (2014 i 2017) i el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà (2018).

Panettone Brothers som socis de l’APCC ( Associació de Professionals del Circ de Catalunya) i col·laboradors habitual de l’ONG Pallassos sense Fronteres, havent participat a expedicions a Costa d’Ívori, (2009), Moçambic (2010), el Líban (2011), Grècia (2016), i Colòmbia (2018).

 • DISCIPLINES

  Manipulador, Xanques, Malabarisme, Anelles, Boles, Diàbolo, Maces, Pallasso, Mim, Teatre,

 • Espectacles en exhibició

  > “2d2”
 • Espectacles en creació

 • Direcció artística

  Rafa Gálvez

 • Altres activitats professionals

  Formació

 • Integrants

  Rafa Gálvez

  Ritxard Gálvez