Mr Copini

Germán Villavicencio, nascut a la ciutat de Santiago de chile l’any 1984, és l’encarregat de donar vida a Mr Cpini i Walo. L'any 2002 inicia el seu període formatiu a l'escola de circ “ Circ del món “ a la ciutat de Santiago de Chile. Del 2003 al 2007 recorre Amèrica llatina participant en desenes de convencions de circ. S'especialitza en les tècniques de malabars i el pallasso.

El 2008 arriba a Espanya amb el seu primer espectacle “ La Carcajada Mágica “ amb el qual recorre el nord d'Espanya i les illes canàries. El 2013 guanya el seu primer premi internacional en el ”Festival d'Artistes de Rue“ a la ciutat de Vevey, a Suïssa, amb el seu espectacle “ The Herock“ amb el qual ha obtingut 5 premis internacionals en festivals (Rússia, l'Equador, Xile, Alemanya, Ssuïssa). Ha participat en més de 60 festivals a 30 països.

El 2015 arriba a Barcelona, impartint tallers de pallasso i espectacles de carrer, en diferents centres culturals de la ciutat. És també part de l'APCC (Associació de Professionals de Circ de Catalunya), Director de Crossing art Production (empresa encarregada d'organitzar festivals en Europa), forma part de La Bonita (Cooperativa d'artistes a Catalunya), i membre actiu del teixit cultural de la ciutat, actuant en desenes de centres culturals autogestionats, centres culturals, festivals i esdeveniments privats. Desde 2015 i fins ara, ha viscut a Barcelona.

 • DISCIPLINES

  Manipulador, Equilibrisme, Monociclisme, Boles, Pallasso, Mim, Teatre,

 • Espectacles en exhibició

 • Espectacles en creació

 • Direcció artística

  German Villavicencio

 • Altres activitats professionals

  Formació

 • Integrants

  German Vilavicencio