La fàbrica de somnis

La fàbrica de somnis, va estar creada per donar una alternativa a tota aquella gent que no se sent còmode a dintre d’un gimnàs “convencional”, sigui pel motiu que sigui, que no té ganes d’apuntar-se a una disciplina esportiva i que vol tenir total llibertat per fer l’activitat física que li agrada, sense estar condicionat ni pel clima ni per motius econòmics. Les activitats embrionàries que s’ofereixen a la fàbrica de somnis son el circ i l’escalada.

Pel que fa a l’actuació del circ envers la societat, cal destacar els valors positius que suposa la pràctica d’activitats circenses. A part dels evidents beneficis físics i psicològics d’aquesta pràctica, s’hi pot afegir, com a tret destacat, la capacitat de socialització i d’inserció de col·lectius marginals que tenen les activitats de circ.

En definitiva, la fàbrica de somnis (VicSud) neix de la il·lusió i el compromís d'un grup de persones que tenen la certesa que, a través del moviment físic i vital, a part de millorar la salut, es promou el creixement i la maduració de la persona i s'afavoreixen vincles socials de les comunitats amb menys oportunitats. La fàbrica de somnis dona aire a totes aquelles persones que, amb més o menys oportunitats, es senten asfixiats en gimnasos i camps de futbol, i que per tant, els hi costa trobar espais peR practicar activitat física de forma lliure i despreocupada.

D’aquí neix aquest grup de 8 persones de diferents parts de la comarca i amb disciplines diferents que han trobat en aquest espai un lloc de creació. Fa 4 anys quan es van conéixer es van ajuntar per montar el primer cabaret i d’ençà han seguit treballant amb diferents projectes.

 

 • DISCIPLINES

  Acrobàcia aèria, Corda llisa, Teles, Trapezi fix, Acrobàcia a terra, Il·lusionisme, Malabarisme, Anelles, Boles, Diàbolo, Maces, Pallasso, Teatre,

 • Espectacles en exhibició

 • Espectacles en creació

 • Integrants

  Olga Gavaldà

  David Soria

  Gina Segura

  Josue Bolaños

  Rui Macedo

  Gemma Sabaté

  Djammal

  Miquel