Dékoncert

Descripció: 

El Gran Hipòlit, un músic dotat i amb aires de megalomania, arriba a l'escenari pel seu concert! Però mai sense en Gerard, el seu ajudant amb una imaginació sense límits, qui porta al gran Hipòlit per camins desconeguts i inversemblants, molt menys convencionals que els proposats per Hipòlit en el seu concert, i que permetran al públic de gaudir d'un duo més que sorprenent.

Companyia: 
Carpa
Carrer
Formats no convencionals
Sala
 • ANY ESTRENA ESPECTACLE

  2018

 • AUTOR

  Biel Rosselló i Antoine Dagallier

 • DIRECCIÓ

  Pascale Diseur

 • NÚMERO INTÈRPRETS

  2

 • DISCIPLINES

  Equilibrisme, Funambulisme a la corda fluixa, Altres equilibris, Malabarisme, Pallasso,

 • TIPUS DE PÚBLIC

  Tots els Públics

 • ESTAT

  En exhibició

 • FORMAT

  Espectacle

 • IDIOMA

  sense text

 • FITXA ARTÍSTICA

  - Biel Rosselló En el paper de Gerard: funàmbul i malabarista que juga amb la música.

  Autodidacta de base, ha passat per diversos centres de formació Rogelio Rivel, Tarumba (Lima), Arc en Cirque (Chambéry). Amant de les novetats, ha centrat la seva recerca creativa en les fronteres de les arts del circ, la música i l’escena. Aquesta passió multi-disciplinar, l’ha portat a compartir amb artistes d’altres horitzons escènics per seguir nodrint el seu univers.

  El 2003 comencen els seus primers passos, i al llarg d’aquest anys, ha creat 6 espectacles i números de circ, que l’han permès visitar el TNC (teatre nacional de Catalunya), l’Auditori, el Grec, la sala MAC del mercat de les flors, així com els principals festivals catalans i Francesos.

  «En l’art del risc, el sentit comú, és el menys comú dels sentits»

  Antoine Dagallier en el paper del Gran Hipòlit: Compositor i músic multiinstrumentista que juga amb el circ.

  Violinista des dels 6 anys, s’ha format com a tècnic de so, tot i que ràpidament s’ha dedicat a la interpretació i composició musical. Apassionat per tota forma nova d’instrument, es dedica a crear els seus propis instruments amb materials reciclats. Ha composat i creat per curtmetratges i diverses companyies d’espectacle en viu. És en el seu projecte personal « Bric a Brac Orquestra », basat en el concepte d’home orquestra en fix, on aprofundeix el treball de curiositats sonores i instruments d’autor.

  Pascale Diseur – Ballarina, coreògrafa, actriu i directora.

   

  Ballarina de formació clàssica i moderna (AID Paris), ha participat en molts projectes de fusió. Actriu formada per Blanche Salant i Paul Weaver, desenvolupa la seva carrera professional com a intèrpret entre aquests dos horitzons de dansa i teatre. Artista en formació constant nodrint-se constantment de cursos i « màster class ». Ha estat en contacte amb totes les vessants de les arts escèniques, formada en equilibris acrobàtics i trapezi, ha dirigits projectes mesclant circ, dansa, teatre i música. Fundadora de la cia « La Main Qui Parle » on desenvolupa el projecte personal entorn de la literatura oral i la veu.

   

   

   

   

  Ferran Utzet- Actor i director de teatre.

  Ha dirigit més de trenta espectacles de diferents circ, especialitzant-se en teatre de text. L'espectacle Dansa d'Agost, que va dirigir el 2016 va guanyar els premis Butaca a millor Espectacle, millor Escenografia, millor Il.luminació i millor Actriu de Repartiment. En aquests mateixos premis ha estat nominat en tres ocasions com a millor director (2012, 2014, 2016), sempre en produccions de La Perla 29, companyia amb la que col.labora regularment. Es dedica també a la docència teatral, impartint cursos i tallers en espais com la Sala Beckett, el Col.legi del Teatre o el grup de teatre Elisava.

  Es va formar a Barcelona i Ucraïna amb mestres com Fernando Griffell i Sergei Ostrenko i com ajudant de direcció amb Oriol Broggi (Incendis, Cyrano de Bergerac, Luces de Bohemia, entre d'altres) i Jordi Casanovas (Una histria catalana). Després d'una breu estada a l' Institut del Teatre en els estudis de Direcció i Dramaturgia, (que no va completar) va començar la seva carrera professional dirigint la companyia de circ Kabam en l'espectacle 3/4 d'espera.

   

  Abans de tot això,va estudiar matemàtiques.

 • DURADA

  1 h

 • TIPUS D'ESPAI

  Carpa, Carrer, Formats no convencionals, Sala,

 • COL·LABORADORS

  Ferran Utzet i Michel Rousseau, Jordi Puig i Aleix Ramsia

I en el mateix tipus d'espai...