Cia. Lucas Locus

La companyia Lucas Locus neix al 2011, després de l’estrena de la seva primera creació en solitari, Boiiiing.
El seu principal promotor és Lucas Escobedo, un artista alacantí, enfocat en el món dels malabars, la interpretació, el teatre de màscares, els titelles i els objectes. 

Lucas Escobedo, va començar la seva educació artística amb Andrés Hernández i Mar Navarro (deixebla directa de Jacques Lecoq). Continua el seu aprenentatge a l’Institut del Teatre de Barcelona, cursant el recorregut d’Interpretació i Teatre Visual. D’aquí va passar a formar-se amb diferents mestres (Román i Cia, Moshe Kohen, Patricia Kraus, Jesús Jara, Vasily Protsenko, Christian Atanasiu, Sean Gandini, Kati, Ylä-Hokkala, Maksin Komaro, Lucas Ronga, Francisco Macià).

La seva experiència professional l’ha dut a treballar amb diferents companyies com Tragaleguas Teatre, El Circ dels Horrors, Teatre Circ Price, Román i Cia, La Société de la Mouffette, La Debacle Circ. A més, ha participat en diferents projectes audiovisuals com El Conciertazo de TVE, Babaclub de Canal 9, Io Don Giovani, Seven Pets del Disney Chanel.

Amb aquesta experiència acumulada, al 2011 decideix començar una nova etapa amb la creació de la seva companyia: Lucas Locus.

Des d’aquest moment ha estat present en diferents places, teatres i festivals: Mostra de Mim de Sueca, Nigrán Circus Festival a Galícia, Sarnico Festival (Itàlia), Mojoca Festival (Itàlia), Festival de circ i arts escèniques de l’Equador, Mostra de Teatro de Santo André (Portugal).

En l’actualitat, combina els seus projectes des de Lucas Locus, amb altres treballs com: director de la companyia La Trócola Circ, actor en Ovidia amb La Société de la Mouffette, director de las Bellotas amb la Cia. Aérea de teatro, redactor de la revista Zirkòlika i membre del jurat dels premis Zirkòlika en l’any 2012 i 2013. 

 • DISCIPLINES

  Il·lusionisme, Malabarisme, Anelles, Boles, Maces, Pallasso, Altres especialitats, Mim, Teatre,

 • Espectacles en exhibició

  > “Habitació 801”
 • Espectacles en creació

 • Direcció artística

  Lucas Escobedo

 • Altres activitats professionals

  Formació

 • Integrants

  Lucas Escobedo López