Som Noise és una companyia emergent de circ contemporani amb base a Barcelona que treballa creant dramatúrgies pròpies a partir del diàleg entre el moviment i la música en viu, concretament en els terrenys de la corda llisa, la performance i la percussió electrònica. L'equip està format per Vivian Friedrich (directora, autora i dramaturga), Matías Muñoz (autor, intèrpret i músic - bateria elèctrica i ambientació sonora), Thais Julià (autora i intèrpret en corda llisa i performance) i Laura Cardona (producció).
Afegir resum que apareixerà al llistat general
Deux à la Tâche neix el 2012 per crear un projecte de circ- teatre basat en el concepte de l'art com a humanitat, de l'acció com a llenguatge universal, del teatre com "relació orgànica" amb el  públic. Un projecte basat en el poder del riure com a mitjà per arribar a la gent d'una forma directa i efectiva. Deux à la Tâche és Comèdia Física, és Màgia, és Humor.  
La Companyia Panettone Brothers som una compañía que ens hem format tant en el teatre físic com en el circ, donant com a resultat un treball de tipus multidisciplinar escenificat tant al carrer com en sales de teatre. Dintre de la nostra trajectòria professional destarcaríem el nostre treball al Parc d’Atraccions del Tibidabo de Barcelona, amb l’espectacle de tancament ‘La troupe de circ’ (2002-2009) i la participación al Festival Grec de Barcelona i al teatre María Guerrero de Madrid amb l’obra ‘Questi Fantasmi’ de la Companyia La Perla 29 dirigida per l’Oriol Broggi (2010), l’espectacle de clown ‘¡ No te vayas mamá!’ amb el col·lectiu ‘La Bola Roja’ al Café Teatre Llantiol (2011-2013) i el ‘Cabaret Café Valparaíso’ a la sala Almazén ( 2012-2014). Al llarg d’aquests anys hem creat produccions pròpies com els spectacles ‘2d2’, ‘Only Brother’, ‘Ramírez, un superviviente del siglo XX’, el cercavila ‘El Domador de Peixos’. Hem participat en festivals tals com L’1,2,3 del Payaso de Tiana (2009), Festival de Payasos de Xirivella (2014), Al Carrer de Viladecans (2016), Festival de la Muga (2014 i 2017) i el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà (2018). Panettone Brothers som socis de l’APCC ( Associació de Professionals del Circ de Catalunya) i col·laboradors habitual de l’ONG Pallassos sense Fronteres, havent participat a expedicions a Costa d’Ívori, (2009), Moçambic (2010), el Líban (2011), Grècia (2016), i Colòmbia (2018).
Artista polifacètic. Combina des de fa més de 20 anys el teatre gestual, la dansa, el circ, els objectes, els sons i la música, en espectacles vius, sincers, directes i senzills. Tant personalment ( KATRASKA, CIRC XIC), com per altres cies. (NATS NUS, TRICICLE, TRAÜT, BIGOLIS, CAMPI QUI PUGUI, L'AVALOT, GELABERT AZZOPARDI, entre altres).
Artista de circ que fusiona acrobàcies i arts marcials amb elements de foc. Comença els seus estudis de circ al 2012 a l'escola de circ Rogelio Rivel. Més endavant actúa com a portor de trapezi doble al festival Curt Cirk Kit. Posteriorment realitza actuacions com a malabarista de foc a la Fura dels Baus, estrenant el seu número Fénix. Col·labora amb una actuació en una gala benèfica per recaptar fons per al refugi d'animals El hogar animal Sanctuary. Resulta guanyador del premi del Públic amb el seu número Fénix en el "estrenat" de la Casa Groga.
Bucraá Circus es una companyía de clown contemporàni i teatre gestual, formada per Pau Palaus i Fer Catastrofer i creada a principis de 2018.  Després d'una expedició de circ social amb Contaminando Sonrisas (asociació de la qual en Pau n'es fundador, president i col·laborador actiu) als campaments de refuagiats saharauis de Tindouf, i havent fet allà unes quantes improvitzacions junts que semblaven cautivar al públic, vem decirdir que aquestes conexions no passen sempre i aquí va començar l'aventura de crear la companyia. 
Cia. Pau Palaus és una companyía de clown i teatre gestual creada al 2014, abans amb el nom de Contaminando Sonrisas.  Els inicis varen ser sobretot socials, creant l'associació on també hi englobava la part professional, i anant a actuar a indrets en conflicte com camps de refugiats, fronteres, presons, orfanats... Amb Contaminando Sonrisas, hem viatjat per als 5 continents a llocs com els camps de refugiats de Grècia, Turkia, el Sahara, Thailandia (Burma), Mauritania, Mali, Burkina Faso, Noza Zelanda...
Companyia de circ i dansa contemporània catalana - balear fundada el 2015 per Adrián Pérez, Albert Estrada, Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer. El 2017 s'incorpora Arnau Andreu, subtituïnt Albert Estrada. Amb artistes que arriben de diferents disciplines escèniques (circ, dansa i gimnàstica), s'inicia un treball focalitzat en la combinació d'aquestes i és així com neix el llenguatge escènic que caracteritza la companyia. Un llenguatge molt acrobàtic i en constant moviment, que desenvolupa les diferents preocupacions que ens ocupen en l'àmbit de les relacions humanes i socials. És en aquest camí que al 2017 s'estrena In-Confort al Mirabilia Festival (IT), la primera producció de la companyia dirigida per Carlo Massari (C&C Company, IT), ballarí, coreograf, director i fundador de la seva propia companyia. Un any després, Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer estrenen el segon espectacle: Cafuné. Dirigit per Pau Portabella, amb l'acompanyament coreogràfic de Laura Vilar i el disseny i interpretació musical del cantautor mallorquí Adrià Bauzà. L'espectacle s'estrena al Festival Circada, el qual n'és co-productor. També forma part del repertori de la companyia La tècnica de la Ceba (solo de trapezi a càrrec d'Arnau Andreu) i s'està produïnt el primer solo de dansa d'Adrián Pérez: Calima.  
Circ d’autor. Projecte artístic que reflexiona sobre l’existència de l’ésser humà i el seu entorn a través d’un llenguatge de circ propi.
La companyia Cuncurulla s’agrupa el 2013 per fer circ amb música en viu sota el principi del que podria encarnar el “vi de taula”, associat a una bona companyia, un bon menjar ben arrelat a la terra i a un ambient càlid, circ de taula. Equilibris, música i poesia visual.
Companyia formada per Mon Mató i Maria Palma l’any 2015 que neix com a conseqüència de les ganes de fer coses junts i investigar en el món dels portés acrobàtics i la bàscula. Un dels objectius principals com a artistes de circ és investigar per a trobar un llenguatge propi. La nostre manera d'entendre el moviment i l'escena ens porta a explorar les nostres característiques personals i particulars, que són les que ens permetran afinar i aportar un imaginari a l'espectador.
Nacho Ricci és un artista argentí especialitzat en corda llisa. Es va criar a Mèxic on va conèixer el circ. Als 23 anys va finalitzar la diplomatura d'arts circenses a Buenos Aires, Argentina. Actualment resideix a Barcelona. "Com una de les figures de la corda llisa del moment" Durant la seva trajectòria ha participat al 35è Festival Mundial de Cirque de Demain on va guanyar el premi especial del jurat amb el seu acte "Aqui, ahora".
Pallassa
"La originalitat consisteix en tornar a l'origen" -  Joan Català - Somiador de circ           
La companyia le cirque perdu va neixer a França al 2005 amb el desitj de crear espectacles de circ multidisciplinaris , creant un llenguatje de circ propi ...vam crear amb Jos Houben el primer espectacle de circ i máscara de commedia dell'arte :  " compás d'espera" ; i vam crear un espectacle de flamenc pur amb dansa aérea i músics de flamenc de Barcelona que va girar en festivals de circ ( Le Mans fait son cirque...) i festivals de flamenc ( Arte flamenco). La companyia ha presentat les seves creacions en les temporades culturals de la seva regió , La mayenne, creant el seu  públic. Al mateix temps hem desenvelupat accions culturals amb nens i joves  mitjançant tallers de circ i flamenc també. Ara mateix, la companyia s'està implantant a Barcelona i desenvelupant un nou circuit de treball amb l'última creació : Flamenclown , i el seu número còmic de teles amb el personatge  Estrellita.
Companyia de circ-teatre creat per Camille Grob i Miguel Orea en 2007. Barreja el circ, la dansa, el teatre gestual i la música. El seus espectacles aeris són versàtils; trapezi, teles, corda llisa i integra un treball coregràfic a terra.En el repertori de la companya hi ha també números de verticals amb teatre gestual i dansa. La companya té seu a Barcelona, a Espanya.  
Animal Religion és una companyia de circ, dansa i musica contemporània. Les seves ultimes peces s'inspiren en el món animal i la tentació de la trascendència. Un contexte subtil i delicat qui permet al públic entreveure el seu costat salvatge i connectar amb ell. I és que l'artista subtilment ens introdueix en un animalari, ens condueix, ens encoratja i estimula cap al més salvatge i il·lògic, i amb això il·lumina de forma colpidora les estranyes rutines de la nostra vida quotidiana.
Circ Vermut és una companyia de Mataró, cofundadors i partíceps de l'espai de circ Cronopis. Composada per a dos artistes; David Candelich i Jordi Mas. Amb un estil propi que barreja l'absurd i els elements de circ han actuat a moltes festes majors, fires i festivals, sobretot de Catalunya. Entre d'altres han estat a la fira de la Bisbal de l'Empordà, el Trapezi de Reus, festival curtcirckit de Montgat, han fet temporada al Teatre Nacional de Catalunya( maig 2018)
  Guga & Silvia són una parella artística amb més de 20 anys d'experiència en el món de l'espectacle. Per separat han format part de companyies de Circ com Los Galindos, La família Ramírez + Boni, Circ Cric, Circo Zanni entre d'altres. Al 2005 crean la Companyía de Circ Los Gingers amb la que han participat en diferents Festivals Europeus e Internacionals amb l'espectacle “Perlas y Plumas”, amb el que aconsegueixen els següents premis: * Millor espectacle al Festival Internacional Umore Azoka a Leioa 2006 * Premi del públic al Festival Arca'06 a Aguilar de Campoo * Millor espectacle de carrer al Festival de Teatro de Ciudad Rodrigo 2008 * Premi del públic al Festival Va de calle a Loja 2008 Al 2014-2015 amb el número còmic de barra fixa “El rei de l'acrobàcia” forman part de l'espectacle “Chaos Royal” i fan temporada al GOP Varieté-Theater a Bad Oeynhausen, Essen i Munster a Alemania. També participan al Internationales Varieté Festival a Alemania, a la Fira de Circ de Reus, Virada Cultural, temporada al Circo Zanni i al Teatro Municipal de São Paulo- Brasil entre d'altres. Al 2016-2017 realitzan la temporada de Nadal al Circus Boxtalino a Bélgica. Al 2017 participan al X Festival Internacional de Circo de Albacete y realitzen una gira amb el Gran Circo Mundial. Temporada de Nadal 2017 al Weihnachts Circus Trier a Alemania. Guanyadors del Bronze al VII Festival de Màgia i Circ de Catalunya 2018.

Pàgines